După cum v-am zis mi-am cumpărat Xiaomi Redmi 13C. Prin urmare nu mai aveam nevoie de iCloud pentru care trebuia să plătesc vreo 5 RON pe lună. Poate este o sumă infimă dar 5 lei iCloud, 5 EUR Scribd 4,99 HBO Max și altele se adună. Așa că am renunțat la toate astea.

Cum iPhone-ul meu era neutilizabil mi-am descărcat iCloud și am urmat pașii de pe Google care sunt aceștia:

  1. If you haven’t already, download and install iCloud for Windows 10. …
  2. Start the iCloud app and click „Storage.” …
  3. Click „Change Storage Plan”
  4. Click „Downgrade Options” and sign in with your Apple ID password if prompted.

Sunt în limba engleză dar cred că majoritatea cititorilor înțeleg, pentru că cititori mei sunt deștepți.

Ceea ce vreau să mai spun este că am deținut mai multe iPhone-uri: 4S,  5, SE și după aceea iPhone X. Apărea mereu aceeași problemă la încărcare. Se uza mufa. Îl duceam la reparat iar la un service mi-a cerut parola. I-am dat-o dar nici acum nu știu dacă este Ok acest lucru pentru că acolo aveam filmulețe cam intime cu fosta mea concubină și m-am îngrijorat oarecum ce s-ar putea întâmpla cu ele dacă ajung publice.

Trecând peste această mărturisire, încep să ies din secta lui Steve Jobs. Inițial îmi propusesem să-mi cumpăr One Plus dar am considerat că Xiaomi-ul este destul.

I-am făcut și un review pw care îl puteți găsi aici.

În concluzie se poate să downgradați planul iCloud la free de pe laptop descărcând iCloud dar trebuie să aveți parola Dv. la Apple și să aveți acces la telefon sau la numărul de telefon pe care l-ați folosit cu iPhone-ul vostru.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank