Sunt buni dacă scrie fabricați în Taiwan? Adică arată oarecum bine, au un design Ok. Sunt cu alb și negru iar talpa e din cauciuc, nu din spumă, ceea ce e de apreciat. Asta pentru că presupun că alea din spumă se erodează mai repede. Și oricum vreau să simt că merg, nu să pășesc ca pe o pernă de apă, sau spumă.

Îmi trebuia de mult timp pentru că încalțam doar pantofi. Și nu am făcut cumpărături pentru a mai avea încă o pereche ci pentru a avea o pereche. Chiar și așa mai am nevoie de una pentru sală, pentru alergare. Acolo unde merg eu trebuie să vii cu ei de-acasă în rugzac, se păstrează curățenia.

Oricum e o sală mișto chiar dacă prețul e puțin cam ridicat. Cel puțin nu vine toată lumea și e selectă. E departe de unde stau. Vreo 5 Km distanță. Nu merg cu mașina ci cu bicicleta când merg. Și fac bine, pentru că ce rost ar avea să merg cu mașina la sală. Nu merg pentru mișcare? Nu am de gând să merg cu mașina și să mă pun să mă odihnesc pe banca de împins la piept.

Oricum, când merg (mai rar dar merg) pe la sală trag cât pot eu de tare. Să-mi ajungă.

De-aia am cumpărat și pantofii ăștia sport. Să am cu ce merge la sală și să-i am la alergare.

Îi găsești aici dacă vrei și tu.

Nu pun poze cu telefonul, ci printuri de pe site, pentru că iPhone-ul meu e în reparații și nu dispun decât de un Samsung din vremea lui bunicu.

Ar mai fi de spus că mă simt bine în ei, nu par genul în care să transpiri în ei, și au afișat numărul pe etichetă. O pereche pe care am luat-o altă dată de pe Emag nu avea număr nici pe talpă, nici pe etichetă. Îmi erau mici și nu știam nici ce număr sunt.

Unii spun că e mai bine să-ți cumperi încălțăminte doar din magazin, să-i poți proba. Nu sunt de acord, îmi sunt buni. Și oricum nu aș fi mers până la Moll în municipiu doar pentru o pereche de încălțări mai de calitate.

 

blank

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank