Am o problemă cu mouse-urile de ceva vreme. Mi-am cumpărat mouse de la un magzin local pentru că nu aveam răbdare să sosească cele prin eMAG. Aveam nevoie de el ca de aer. Nu sunt obișnuit cu pad-urile de la laptop și gata. Și nici nu cred să le îndrăgesc vreodată deși la nevoie mă descurc cu ele.

Așa că de când mi s-a stricat mouse-ul cumpărat de la un magazin de electronice local am folosite pad-ul de la laptop. La mine nu merge așa și gata. Așa că mi-am comandat un mouse Logitech de pe eMAG. Pe acesta. Nu este foarte scump, dimpotrivă, însă știu că sunt bune și nu sar atunci când le folosesc. Cel cumpărat de la magazin local, în afară de faptul că sărea pointerul și mergea nașpa, s-a și stricat repede. Pur și simplu nu mai răspundea la comenzi. Așa că am revenit la marca mea preferată, la Logitech.

Sormea, ceva mai invidioasă, tânjea după mouse-ul meu când a văzut cât de bine mă împac eu cu el și mă descurc. Așa că i l-am împrumutat. De-atunci nici că mai vrea să lucreze fără mouse de tip Wireless. Eu mi l-am comandat pe acesta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank