Mi-am cumpărat iPhone X la mâna a doua. Cumva oscilam să cumpăr un XS, nou, care se găsea pe eMAG atunci la un preț rezonabil, cu o configurație de 64 GB, nu ăsta de-l găsești acum undeva la 5000 de lei sau un X simplu.

Mi-a venit cu tot cu husă de pe OLX, că de pe OLX l-am cumpărat, am mers pe încredere, mi s-a oferit verificare la livrare cu toate că nu am cerut, sau poate așa e politica firmei, habar nu am.

Are încărcător, ștecherul de băgat în priză era cu model din ăla din afara Europei, așa că a trebuit să folosesc un ștecher de băgat în priză ce-l aveam împreună cu cablul de date parvenit la cumpărare.

Băiatul mi-a dat și folie de sticlă și husă de silicon. Pentru 800 RON eu zic că e o afacere rentabilă mai ales că sănătatea bateriei este undeva la 98 %.

Partea proastă este că display-ul mai are hibe uneori și nu execută comenzile. Poate fi din cauză că a fost schimbat și nu e original? Zic…

În general sunt mulțumit de el. Nu am făcut poze cu el deși face poze mișto din descrierile de pe site-urile în care sunt puse de vânzare și îl găsești și AICI pe Flip dacă vrei să-l cumperi la un preț rezonabil.

Este un telefon pe care mi l-am dorit din totdeauna, așa că nu-mi pare deloc rău că l-am cumpărat deși display-ul uneori nu corespunde la atingere. Am observat faptul că atunci când îl ating ușor funcționează iar când îl ating cu forță, nu, asta în momentele în care îmi face figuri. Îl recomand.

blank blank blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank