Vechiul SE nu mai era bun de nimic. Nici măcar nu se mai deschidea. Luase și vreo două-trei trânte picându-mi dintr-un buzunar rupt. Ce mai, display spart, nefuncțional, bateria nu se mai încărca…caput. Cam așa ajung eu să-mi cumpăr telefon nou, nou vorba vine, pentru că l-am luat la mâna a doua pe actualul.

M-am uitat puțin pe net la prețuri pentru iPhpne 7 în genul celui pe care îl am eu și văd că nu sunt ieftine, undeva pe la 1500 lei. Eu nu am dat decât 700 de lei pe el, perfect funcțional, cu o sănătate a bateriei acceptabilă.

Rulează bine aplicațiile pe care le folosesc de obicei. Nu are bug-uri. Poate singurul defect pe care îl are acum după ce mă are pe mine ca stăpân este că și ăsta mi-a căzut dintr-un buzunar rupt jos și s-a crăpat display-ul puțin. Însă funcționează. Nu am de gând să-l duc la reparat pentru că știu sigur că o să mai apară iar alt iPhone, mai nou, mai bun, cu bomboane mai colorate pe tort. Așa că trag de ăsta cât o ține cu învățatura de minte să-mi cos buzunarele data viitoare. Pentru nah…femeie nu am să mi le coase, și chiar dacă aș avea nu aș ține-o lângă mine pentru a-mi coase buzunarele ci pentru treburi care se fac mai spre seară.

Pozele făcute cu el ies mișto. Pare-mi-se că au schimbat senzorul și e ceva mai bun. Cât despre rezoluție…nu mă interesează, pe mine mă interesează să iasă pozele bune, și filmulețele pe care le fac pe canalul meu de YouTube sau pe contul meu de TikTok. Pentru că m-am apucat și de TikTok-ăreală, dacă tot e la modă…

De auzit se aude mișto, și nu mă refer la convorbiri ci când pun muzică pe YouTube, e cumva mai stereo, mai real.

Este de 32 GB. Îmi ajunge pentru ce folosesc eu. În principal am o aplicație de email care mă interesează pentru a-mi citi mailurile din afara Gmail și câteva utilitare.

I-aș fi făcut o poză să-l vedeți, însă unu la mână că nu am alt telefon cu care să-i fac poză și doi la mână e display-ul spart, lucru pe care dacă vi l-aș arăta nu ar fi prea de lăudat.

Uneori când se mai umezește la picături de ploaie căzute accidental touchscreenul mai râzgâiește la mine. Lucru care mă intrigă deoarece citisem într-o descriere că cică ăsta 7 e mai cu moț, și nu are probleme prea mari cu apa. Ceea ce nu e adevărat.

În fine, Jobs ăsta, deși e mort, m-a corupt iar, și iar mi-am cumpărat iPhone. E al 4-a iPhone pe care îl dețin. Tare aș mai vrea ca să nu se mai lanseze chiar așa des modele noi. Nu de alta dar rămân în urmă și apar și găuri în buget.

Dacă vrei să-ți cumperi un iPhone 7 Black în configurația pe care o am îl găsești AICI pe Emag. Eu zic că per total merită. Și ceea ce îmi place mie cel mai mult și mai mult la iPhone-uri este că sunt sigure și nu se virusează. E un lucru deștept.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank