Există multe metode de a face bani pe net. Cu unele poți face bani mai rapid, altele necesită răbdare. Să exemplificăm. Sondajele de opinie sunt o metodă rapidă de a face bani. Sunt sigure majoritatea dintre ele.

Cu altele poți face bani mai mulți însă sunt mai greoaie, sau cum ar veni, necesită multă răbdare, precum creșterea unui cont pe o rețea de socializare. Toate sunt bune și alege acolo ce ți se potrivește și care îți place mai mult.

Metoda 1

Sondaje de opinie

Dacă vrei să faci ceva bani de buzunar, sau bani pe care să-i investești te poți apuca să completezi sondaje de opinie. Este o metodă ușoară de a face bani și nu necesită cunoștințe speciale ci doar un laptop sau un telefon mobil.

Metoda 2

Aplicații

Unele aplicații te pot plăti dacă le folosești.

Metoda 3

Fotografii

Poți face o groază de bani din fotografii publicând poze profesionale pe site-uri care îți plătesc un comision pentru fiecare vânzare. Dacă nu îți sunt acceptate pozele pe site-uri profesionale și ești încă începător poți publica pe site-uri uri pe care primești donații de la utilizatorii care le descarcă.

Metoda 4

Criptomonedele

Este o metodă mai nouă și mai riscantă. Însă se poate. Mulți au făcut bani cu criptomonede și NFTS-uri. Trebuie să te documentezi însă înainte de a face acest pas, pentru a fi în cunoștință de cauză.

Metoda 5

Rețelele de socializare

Da. Se pot face bani cu rețelele de socializare. Dacă îți este rușine să te expui cu videouri sau dacă nu ești telegenic folosește acele rețele sociale care permit publicarea doar de postări scrise. Faci bani crescând numărul abonaților de pe oricare dintre aceste rețele sociale și apoi poți să promovezi un produs în care crezi sau chiar poți să creezi tu un produs de care piața are nevoie și să-l promovezi prin intermediul rețelelor de socializare.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank