Cum faci bani online în zilele noastre. Vremurile se schimbă din ce în ce mai des și metodele de a face bani online legal se diversifică și modernizează și ele o dată cu timpul.
În primul rând trebuie să nu pui botul la toate prostiile care ți se aruncă pe net, gen bani ușori sau alte prostii. Bani vin din muncă, uneori grea. Din cer nu pică nimic. Și nu te înțepa la toate prostiile care îți promit bani mulți în perioade scurte de timp.
Acum că s-a lămurit această problemă să o lămurim și pe următoarea. Bani online se pot face. Nu foarte mult dacă nu ești dispus să muncești mult și foarte mulți dacă ești dispus să muncești mult și să-ți asumi riscuri precum pierderea timpului.
Când ai un talent poți să-l fructifici pe net. Se presupune că ești un scriitor. Ce te împiedică să-ți deschizi un blog și să faci bani cu el. Ce l-a împiedicat pe scriitorul Milan Kundera să scrie horoscoape în vremurile grele pentru a se întreține când el era un scriitor de beletristică și articole de ziar?
Sau ce te-ar împiedica să-ți vinzi lucrările dacă ești un artist, un pictor? Nimic.
Metode de a face bani online
1 Artă
Vinde-ți lucrările pe net. Este foarte ușor dacă ești pictor sau fotograf să-ți vinzi lucrările pe net. În cazul în care nu știi cum se procedează pentru a plăti taxele și impozitele ceea ce trebuie făcute este să-ți cauți un contabil bun. Îl vei găsi dacă îl vei căuta.
Poți să-ți vinzi fotografiile foarte ușor pe site-uri specializate sau te poți angaja ca fotograf în unele locuri.
Ca pictor îți poți vinde lucrările pe grupuri pe Facebook sau chiar într-un magazin online. Asta presupune muncă însă dacă vrei să câștigi bani trebuie să muncești, nu doar să te faci. Pentru că dacă doar te faci că muncești doar se vor face că te vor plăti.
Ca pictor poți să-ți declari venitul anual la stat, pentru că este profesie liberală, și atunci nici măcar nu mai ai nevoie să deschizi vreo firmă sau vreun PFA. Cam așa merg lucrurile la profesii liberale.
2 Literatură
În literatură lucrurile nu stau mult diferit. Profesia de scriitor face parte tot din profesiile liberale. Așa că dacă scrii o carte vei avea profit, o anumită parte din prețul de vânzare va fi al tău. Important este să scrii și să nu-ți faci griji prea multe ce lumea va crede despre ceea ce scrii. Nimeni nu s-a născut învățat. Iar ție dacă îți place treaba aceasta vei face bani cu ea și primul semn că ești pe calea cea bună va fi un câștig din ceea ce tu faci. Aceasta indiferent de pictură sau scris.
Poți vinde cărți online pe site-uri specializate. Și e bine să și citești mult dacă vrei să te apuci de scris sau te-ai apucat deja. Și încă o dată, nu te lua după gura lumii, tu doar fă-ți datoria și scrie pentru că nu ai doar admiratori pentru ceea ce tu scrii ci ai și hatteri, adică cei care urăsc ceea ce scrii, de multe ori pe nedrept, persoane răuvoitoare care nu-și îndreaptă mânia.
3 Programare
Multă lume crede că programarea este un domeniu greu la care au acces doar oamenii foarte deștepți care defapt se cred și se dau mai mult decât sunt și își pun ochelari de vedere, dacă se poateși rotunzi ca Steve Jobs. Exclus. Programare este un domeniu pur logic. Dacă știi să faci diferența dintre două cifre, doi și trei de exemplu, poți să te apuci de programare.
4 Învățământ
Poți face tutoriale sau să predai online cursuri despre anumite subiecte despre care lumea vrea să învețe. Le poți pune pe site-uri pe care lumea cumpără cursuri și să câștigi de acolo un ban. În cazul în care te pricepi la limba engleză poți face un curs de engleză, pe o anumită tematică, de exemplu engleza pentru oamnei de afaceri. Și nu trebuie să fii nemaipomenit și un doctorand în limba engleză ci doar să te pricepi și să faci bine ceea ce faci.
5 Marketing afiliat
Este o metodă modernă și foarte la îndemâna multor influenceri de a face bani online. Treaba cu Marketingul afiliat este că trebuie să-ți asumi faptul că ești o persoană cunoscută și riscurile de a recomanda un produs care nu trebuie să-l recomanzi, apoi să fii tras de urechi de fani. Pentru că Marketingul afiliat despre aceasta este, despre a recomanda produse de pe urma cărora tu câștigi o anumită sumă de bani, ca și comision. Sumă care poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de câte persoane merg pe mâna ta atunci când comandă ceva de pe un magazin online, pe care tu îl servești promovându-i produsul.
Comenteaza