Sunt câteva metode de a face bani pe internet legale despre care am mai vorbit însă vreau să le readuc în discuție.

Fie că sunt subt formă de site-uri de sondaje de opinie, fie că sunt aplicații care te răsplătesc că le utilizezi nu contează, ideea este să faci un ban, chiar dacă poate la început nu sunt așa de mulți.

Așa că hai să vorbim despre metodele pe care eu însumi le folosesc sau le-am folosit și pe care vi le recomand și vouă, chiar dacă am mai vorbit despre ele, pentru că sunt încă utile și valabile.

Mai întâi de asta vreau să spun că nu contează că sunt bani puțini, mai ales la început, pentru că așa am început și eu, și nimic nu se face peste noapte. Fie că sunt 5 EUR, fie că sunt 10 EUR, sunt niște bani. Și pe aceeia îi poți investi și face mai mulți. Sau totul va veni de la sine. Ideea este să începi.

#1 Daedalus Online

Daedalus Online este un website de sondaje de opinie care te răsplătește pentru că răspunzi la sondaje de opinie. Este foarte simplu și de cele mai multe ori nu ai nevoie decât de un laptop sau un telefon mobil. Dacă vrei să faci și tu bani cu Daedalus Online înscrie-te AICI pe acest link și răspunde la sondaje de opinie imediat ce îți apar sau cât mai repede pentru ca acestea să nu expire și să pierzi oportunitatea de a face bani.

Cum am mai spus, nu este greu și nu necesită cunoștințe.

#2 Ipsos I-Say

Este un alt website de pe care eu am câștigat foarte mult, atât bani cât și experiența de a completa sondaje de opinie și de a mă familiariza mai bine cu domeniul.

Este al doilea cel mai important website de sondaje de opinie pentru mine.

Dacă vrei să îți faci cont pe Ipsos I-Say îți poți face cont AICI. Merită și cu siguranță vei face bani dacă te ții de treabă.

#4 Mobrog

Este cel mai vechi website de sondaje de opinie din câte cunosc și cu el am câștigat primii bani.

Dacă vrei să-ți faci cont pe MOBROG fă-ți AICI.

Acestea sunt website-urile de sondaje de opinie pe care vi le recomand în mod special și cu care recomand să începeți. Dacă știți voi alte metode de a face bani pe net mai valabile vă rog să mi le spuneți și mie la rubrica CONTACT. Însă pentru moment acestea sunt cele cu care recomand să începeți.

Mai departe, recomand ca dacă va-ți făcut cont pe aceste website-uri să vă țineți de treabă. Adică să completați sondaje de opinie până ve-ți obține primul câștig. După aceea vă va fi mai ușor.

Ve-ți primi un email de fiecare dată când apare un sondaj nou. Trebuie doar să vă verificați emailul zilnic sau să activați notificările la smartphone pentru a vedea cât mai repede când apare un sondaj nou, la care trebuie să răspundeți.