Cu un cont de LinkdIn, cu un laptop, cu un smartphone, este aproape imposibil să nu-ți găsești un job la vreo firmă serioasă, sau la vreo companie.

Ideal ar fi să știi și limba engleză și să folosești un laptop. Însă în ziua de astăzi este aproape imposibil să nu știi cum se manevrează un laptop.

Poți încerca pe site-urile de freelancing, poți încerca și pe site-uri cu anunțuri de job-uri unde se postează joburi full-time sau part-time, remote.

Joburile remote își au avantajele și dezavantajele lor. Un avantaj ar fi costul de deplasare până la locul de muncă și evitarea contactului cu persoane bolnave de vreun anumit virus, precum a fost COVID19. Dezavantajele sunt lipsa colegilor de muncă și îți vor lipsi glumele cu aceștia.

Te poți axa pe vreun domeniu cum ar fi crearea de conținut, precum conținut educativ pentru studenți sau elevi. Acest conținut îl poți pune pe un blog sau îl poți distribui rețele de socializare.

Te poți băga și pe site-urile de freelancing. Există nenumărate site-uri de freelancing. Va trebui să-ți creezi întâi un cont și apoi să-ți cauți de lucru. Chiar și fotografi sau persoane care știu să lucreze pe vreun program de editare foto sau video se caută.

Pentru site-urile de freelancing întâi îți faci cont după care cauți clienți. Când ai ajuns destul de bun clienții te vor căuta pe tine. Pentru acest lucru însă este nevoie de răbdare. Uneori durează mult și foarte mult până te angajează cineva.

Acest lucru se poate întâmpla și mai repede. Nu este o regulă scrisă. Depinde de cum reușești să găsești primul job. Feedback-ul lăsat de clienți te va recomanda și mai departe, spre alt client, după ce ai terminat jobul respectiv..

Mai poți câștiga bani și cu un blog. Pentru acest lucru însă trebuie răbdare și să te ții de treabă ani buni la rând. Apoi inevitabil, dacă ești destul de bun, vor apărea și clienți care te vor solicita și vor dori să te plătească pentru ceea ce știi să faci, și serviciile pe care le poți aduce.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank