Există numeroase metode de a face bani dintr-un blog și toate legale. Ele presupun muncă susținută măcar trei ani de zile înainte să beneficiezi de ele. Acest lucru înseamnă că trebuie să scrii multe articole care să atragă publicul, și care bineînțeles să fie utile cuiva.

Îți vei alege o nișă pe care vrei să scrii și pe cineva care să-ți facă blogul contracost, aceasta în cazul în care nu vrei sau nu știi tu cum să te ocupi de treburile tehnice. În cazul în care vrei ca cineva să-ți facă un blog profesionist alege o persoană care se pricepe.

Cum poți câștiga bani cu un blog?

PAS1

Cum am spus, mai întâi trebuie să-l ai, și trebuie să fie complet pus la punct și pregătit pentru a publica primul articol. Fă-ți blog.

PAS2

Scrie foarte mult. Măcar 1000 de cuvinte per articol. Nimeni  nu s-a născut învățat, așa că nu trebuie să-ți faci griji ce vor spune alții despre ceea ce scrii. Chiar și așa printre picături un articol în care se strecoară greșeli poate fi un articol bun care să aducă informație sau plus valoare. În acest fel cititorii îți vor ierta greșelile și dacă te mai exprimi greșit sau mai mănânci câte o literă.

PAS3

Crește blogul. Metode de a crește blogul sunt multe și pot fi la îndemâna oricui gata să le folosească. Promovează-ți articolele pe rețelele de socializare! Lasă comentarii valoroase pe alte site-uri! Lasă comentarii pe forumuri! Fă-ți o carte de vizită cu adresa blogului tău! Nu lăsa să-ți scape nicio informație pe domeniul tău. Scrie articole de tip guestpost. Promovează-l pe motoarele de căutare și pe toate canalele pe care se poate promova un blog.

PAS4

Și acum urmează cireașa de pe tort. Câștigarea banilor din blogul tău. Înainte de a vorbi despre aceasta trebuie să știi că nu vei scrie doar pentru bani și cu banii în minte. Scrii pentru utilitatea pe care o poți aduce societății și banii vor veni inevitabil.

METODELE DE A CÂȘTIGA BANI DINTR-UN BLOG

Marketing afiliat

 

Cea mai la îndemână metodă de a câștiga bani cu blogul este marketingul afiliat. Oricare ar fi el și din oricare țară. Nu doar românii au platforme de marketing afiliat ci și în afară se găsesc o mulțime. Iar dacă blogul tău este în limba engleză și ai reușit să-l crești până la un anumit nivel, poți folosi o platformă de marketing afiliat din afară și să trăiești doar din asta. Pentru acest lucru trebuie muncă susținută, mulți ani de scris și multe taste de la tastatură tocite. Însă se poate.

Promovând produse vei fi plătit cu un comision în cazul în care produsele pe care le promovezi se vând. Ideal ar fi și să crezi în acele produse sau să fii tu primul pe care le-ai testat și sunt bune. Aceasta pentru ca să știi despre ce vorbești și să nu te trezești că ai recomandat un produs care face rău și nu bine celui care își pune încrederea în tine și îl cumpără.

Advertoriale

Nu trebuie să fi un zeu al literelor pentru a putea scrie un articol decent pentru o companie care vrea să promoveze un produs prin blogul tău. Trebuie să răspunzi promt nevoilor clientului și să nu uiți că nu este articolul tău ci al clientului pentru care îl scrii. Scriind un articol, în care promovezi un produs vei fi plătit.

Bannere

Poți promova un produs sau serviciu printr-un banner sau prin mai multe bannere pe blogul tău. În funcție de cât de mare este bannerul, și în funcție de cât de multe zile este el afișat, poți stabili un preț pentru client. Poți promova să zicem un banner de 300/300px, pentru 30 zile a câte 100 RON ziua. Acest lucru înseamnă 3000 RON.

Pe final

Oricare ar fi intențiile tale cu blogul, fie că scrii doar din plăcere, fie că scrii exclusiv pentru profit sau doar pentru a ajuta, la un momentdat se va pune și problema banilor pentru că un blog costă pentru a-l întreține. Sunt mai multe metode decât cele enumerate mai sus pentru a face bani dintr-un blog.

Mai sus sunt enumerate doar cele care îți pot fi mai la îndemână. Totul începe cu primul pas. Hostingul costă, domeniile costă, unele pluginul costă, curentul pe care îl consumi și timpul tău costă, și mai sunt altele. Prin urmare vei avea și nevoie de bani pentru a întreține măcar pasiunea. Vrei să-ți faci și un trai din blogging? Se poate. Muncește mult, scrie promovează. Caută pe net despre ce e blogging-ul și cu ce se mănâncă și vei reuși dacă nu să-ți câștigi traiul din asta măcar să faci un venit frumușel.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank