Ei bine, cei care mă citesc de mult timp, cei abonaţi și o parte mică din blogosferă știu că scriu în marea majoritate a timpului articole despre cum poți câștiga bani online.

În acest articol mă conformez nișei mele și am să scriu despre site-urile cu care poți face bani pe bune din tot felul de aplicații sau site-uri.

În primul rând vreau să vă reamintesc despre Coibase. E ciudat faptul că am tot scris despre acest site și doar una sau două persoane s-au înscris și au câștigat. Cu atât mai ciudat cu cât poți câștiga 50 de EUR în vreo 20 de minute de bifat. Sau poate e multă muncă 20 de minute. Sau poate ne plac sumele mici…

Pentru cei care chiar vor să facă 50 EUR bifând niște răspunsuri aleatoriu la niște Quiz-uri căutați Coinbase pe Google, face-ți-vă cont, confirmați contul și intrați la secțiunea Learn and earn.

Vă mai las link și la alte articole care sunt foarte vizitate conform statisticilor aici pe blog. Acestea sunt despre cum să câștigi bani din diferite aplicații sau site-uri. Iată care sunt:

10 site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc

10 aplicații cu care poți face bani

Daedalus Online, un site de sondaje de opinie care te plătește

MOBROG sondaje de opinie chiar te plătește

Găsiți multe alte articole scrise de mine personal pe tema asta în categoria Muncă la domiciliu, link.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank