Există mai multe metode de a câștiga bani de acasă. Una dintre ele este să-ți găsești un job online, un remote-job. Pentru acest lucru poți căuta pe specialitatea ta să vezi dacă există așa ceva. Poate fi programator JAVA sau administrator de bază de dată sau chiar operator la un call-center. Ideea este că-ți vor face carte de muncă și vei munci de acasă. Pentru asta ai însă nevoie de un spațiu doar al tău. Adică un birou, în care să nu fii deranjat. Sau cât mai puțin. Pentru că nu poți fi operator call-center la Emag, și să te strige maică-ta la masă, sau să te înjure un vecin pentru că iar ai parcat mașina în fața porții, în timp ce tu vorbești cu clientul.

În cazul în care există așa pericole, și în cazul în care nu poți să-ți faci familia sau vecinii să înțeleagă că tu ești în timpul programului, poți să-ți găsești ceva flexibil. De exemplu poți fi freelancer. Te poți pricepe la WordPress de exemplu și să știi totul despre WordPress. Pe platforme ca Freelancer.com sau Upwork.com poți căuta proiectul potrivit la care să lucrezi. Pentru că aici lucrezi mai mult pe bază de proiect. Și acesta e iar un lucru bun.

Cel puțin ai posibilitatea să convii asupra duratei în care îți desfășori munca. Și bine-înțeles a prețului. În cazul în care ești deranjat cel puțin nu te aude nimeni și poți să-ți reiei munca când se poate, important fiind rezultatul final.

O altă metodă este să răspunzi la sondaje de opinie și să câștigi bani cu aplicații. Despre asta am scris aici și aici.

Acest lucru este pentru nevoi imediate sau relativ imediate de bani. Pentru cariere și pentru termene lungi poți să-ți faci un blog, poți să-ți deschizi un canal de youtube, de TikTok, etc.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank