Sondajele de opinie au devenit metode tot mai populare de a câștiga bani de buzunar sau de plătit factura la telefon de exemplu. Poți câștiga bănuți pentru a plăti factura la Netflix, la YOXO sau pentru a ieși la înghețată cu prietenii.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-urile și aplicațiile despre care am scris în articolul acesta de mai jos și să începi să răspunzi la chestionare.

Bănuții îi poți primi sub formă de vouchere PayPal sau chiar eMAG. Unele site-uri îți permit livrarea banilor direct în contul tău bancar.

Banii din contul de PayPal îi poți retrage pe card iar de pe card îi poți cheltui. Îi poți scoate de la bancomat sau cheltui direct. În cazul în care nu știi cum se face un cont de PayPal am scris AICI un tutorial detaliat despre cum se face.

De asemenea găsești aici un tutorial video despre cum poți să atașezi un card bancar unui cont de PayPal în așa fel încât să poți retrage banii de pe PayPal pe cardul tău. Asta în cazul în care nu ai deja atașat sau nu știi cum.

Tot ce-ți va mai rămânea de făcut după ce vei fi câștigat bani în conturile aplicațiilor va fi să-i retragi pe cardul tău, prin intermediul PayPal, sau direct, pe site-urile care permit asta.

Nu este o treabă foarte grea, trebuie doar să răspunzi la întrebările de acolo care pot fi despre un anumit produs de exemplu, dacă îți place, dacă nu, ce crezi că ar trebui îmbunătățit, etc.

Firește, chestionarele nu se rezumă doar la produse, ci și la servicii sau poți primi diferite seturi de întrebării cu opiniile tale legate de ceva.

Poți completa chestionare în timp ce aștepți în stație sau nu ai altceva mai bun de făcut. În acest mod îți petreci timpul făcând ceva util și câștigând și bani, care uneori pot fi sume frumușele.

Încă o dată, mai jos un articol de pe site unde poți afla site-uri și aplicații cu care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie:

10 Aplicații testate care chiar te plătesc

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank