În această perioadă o răceală simplă poate fi confundată cu COVID. Iată dar cum poți să previi a fi arătat cu degetul a avea COVID când tu ai o simplă răceală sau gripă banală.

#1 Consumă alimente proaspete

De unde cumperi alimente proaspete? Cele mai bune alimente proaspete, fie ouă sau lapte sau carne le cumperi de la țărani din piață. Nu fi zgârcit cu ei și nu încerca să le tragi din preț, pentru că dacă vor vedea că ești corect cu ei îți vor da ce e mai bun. Dacă însă vor vedea că tragi de preț vor știi ei cum să facă să primești ceea ce meriți.

#2 Hidratează-te corect

Consumă apă suc sau ceauri cât mai mult. O hidratare corectă va duce și la o oxigenare a creierului corectă.

#3 Consumă vitamine, minerale și suplimente de calitate

Sunt multe site-uri de unde poți comanda suplimente și vitamine fără a merge la medic. Doar caută farmacii online pe Google. Cele mai bune vitamine sunt D3 iar cel mai eficient este Zincul, care întărește imunitatea.

#4 Comană-ți preventiv Paracetmol și Aspirină

Nu strică nicioadtă să ai în casă un Paracetamol și două-trei Aspirine. Pentru că răcelile ușoare pot fi tratate și cu Paracetamol. Poți comanda de AICI.

#5 Fă sport

Măcar câteva flotări tot poți face. Măcar cinci metri poți merge și tu pe jos. Fă-o așadar! Fă puțină mișcare, și îți va prinde bine, pentru că întărești astfel imunitatea.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank