Este un website de sondaje de opinie despre care nu am vorbit pentru că nu au avut sondaje prea mult până acum. Motiv și pentru care nu am retras bani neavând ce. O dată cu introducerea a mai multor sondaje și acumularea de bani în cont sau puncte mai bine zis trag nădejde cî și despre acest site se pot câștiga bani frumoși.

Așa că hai să vedem mai bine despre ce este vorba. Cu Marketagent poți face puncte pe care le poți transforma în bani. Trebuie să ai minim 1000 de puncte pentru a avea zece EUR. Dacă vrei să-ți faci cont pe Marketagent îți poți face cont AICI.

Răspunde la cât mai multe sondaje și nu fii dezamăgit dacă nu te-ai calificat la vreunul pentru că s-ar putea să urmeze altul cât mai curând.

Punctele se acordă în funcție de complexitatea sondajului.

Se pot acorda puncte de la 20 până la 140 sau 190 dacă nu mă înșel. Oricum poți face câțiva bănuți pe care îi poți investi. În ce te-ai putea întreba? Iată AICI un articol interesant despre câteva oportunități de a face bani, prin investiții în imobiliare sau alt gen de investiții.

Treaba este să nu te grăbești, atât la sondaje cât și la investiție. Trebuie să răspunzi încet, și să investești în fondurile cele mai sigure și profitabile sau care crezi tu că sunt profitabile. Și cum asta? Pur și simplu alegi opțiunea cu risc 0.

Această opțiune îți oferă șansa să câștigi 10% dobândă pe an însă fără risc de a pierde banii. Este foarte simplu de-altfel.

Intră AICI și citește tot articolul pentru a vedea care este acel website.

Revenind la sondajele de opinie și la Marketagent ar fi bine să-ți verifici email-urile cât mai des pentru a vedea dacă nu au apărut sondaje noi sau să activezi notificările pe smartphone-ul tău, pentru a vedea de fiecare dată când primești un mail nou ca dacă nu cumva este de la Marketagent. Și în aceeași idee trebuie să filtrezi emailurile astfel încât să primești doar email-urile de la ei sau de la alte website-uri de sondaje de opinie pe care le-am enumerat mai bine aici.

Update important:

Am uitat să vă spun de Circlewise, o platformă relativ nouă și care se ocupă doar de imobiliare, ceea ce nu este decât de bine știut fiind faptul că imobiliarele au avut mereu valoare și este cea mai profitabilă investiție la momentul actual.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank