O altă platformă pe care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie este Market Agent.

Înscrie-te pe Market Agent AICI și câștigă și tu bani răspunzând la sondaje de opinie.

Singura chestie pe acest site este că la multe sondaje nu poți să te califici sau eu personal nu am putut să mă calific, nefiind în grupul țintă. Însă chiar și așa tot poți face câțiva bănuți. Nu este greu să petreci câteva minute acolo pentru a răspunde la câteva întrebări despre anumite produse sau servicii. Pur și simplu durează vreo 5-10 minute fiecare chestionar. Și banii tot se adună.

Până în prezent încă nu am reușit să scot nimic de pe acest site însă mai am doar vreo 120 și ceva de puncte pentru a acumula suma minimă de 10 EUR.

Ideea este că dacă vrei poți. Așa că fă-ți cont și pe acest website, și activează notificările la mail. Recomand să ai o adresă de email doar pentru acest gen de joburi și să primești în mod expre notificări când apare vreun sondaj nou.

Altă idee ar fi că dacă ai altceva mai bun sau mai profitabil de făcut este indicat să faci acel lucru. Însă dacă nu ai nimic mai bun de făcut și pierzi timpul sau te plictisești poți răspunde la aceste sondaje. Cu siguranță vei găsi ceva mai bun de făcut cu banii pentru tine sau familia ta. Câte cheltuieli nu sunt pe lumea asta?…

Așa că recomandarea mea privind acest site vine din experiența cu el. Știu că plătesc și sunt un site serios cu banii. Și știu că mai nou au început să ofere mai multe sondaje și au și un program de afiliere.

Cum am recomandat atâtea site-uri pe care am câștigat bani din sondaje vi-l recomand și pe acesta. Pe rând o să se termine și aceste recomandări însă am ținut să le ofer atât toate la un loc cât și pe rând, pentru a putea scrie mai în detaliu despre ele.

Nu este nimic nou și nu aduc eu personal nimic nou pe această nișă decât poate decât faptul că am scos la iveală site-uri pe .ro, adică pe un blog pe .ro, pe care nu le pomenea nimeni decât pe .com. Asta înseamnă research, muncă pe care am depus-o benevol, atât pentru mine cât și pentru voi. Mai ales pentru voi.

Așa că dacă dorești îți poți face cont AICI pe Market Agent, primești pe email notificări de fiecare dată când apare un sondaj nou și răspunzi.

Odată acumulate 1000 de puncte înseamnă că poți retrage 10 EUR. Pentru asta ai nevoie de un cont de PayPal. În cazul în cazul în care nu ai un cont de PayPal sau/și nu știi ce este acela te spun lui Musck (glumesc). În cazul în care nu ai un cont de PayPal îți poți face unul. Iată AICI un articol scris de mine despre cum poți face un cont de PayPal, pas cu pas, cu imagini și la ce îți este bun. Adică la ce îl poți folosi, mai bine spus.

Eu nu-ți doresc decât spor la câștig și cât mai mulți bani!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank