Prima oară mi-am făcut un blog prin 2011. Era iulianmindrila.ro. Scriam despre orice, nu era nișat. Am făcut întâi un test pe wordpress.com de vreo șase luni, să văd dacă mă pot ține de treabă, dacă pot scrie zilnic, apoi am trecut pe iulianmindrila.ro.

După vreo doi ani am închis blogul din cauza presiunii familiei. Nu scriam chestii indecente dar mă expuneam cumva, și am fost bătut la cap până l-am închis.

Pirn 2017 am hotărât să deschid iar un blog. Ceva mă împingea să fac asta, poate mai mult nevoia de exprimare. Puteam să mă descarc în scris. Mai târziu mi-am dat seama și de oportunitățile financiare pe care mi l-ar putea aduce blogul. M-am ținut de treabă, am scris zilnic sau aproape zilnic de atunci. Așa s-a ivit și posibilitatea de a și câștiga din el.

Nu aveam ca pasiune scrisul, dar era o metodă de a mă descărca, însă nu direct, ci transformam cumva furia, sau energia din spatele ei într-un articol ultra citit, la fel cum e acesta, scris într-un asemenea moment.

Am observat în ultima perioadă că bloggeri se iau unul după altul, sau cel puțin cei mai de jos nu au idei originale, ci caută să se bage pe nișa celora care produc. Treaba stă și invers…din lipsă de inspirație, unii bloggeri mari, dacă găsesc articole cool pe blogguri mici preiau ideea.

Chiar dacă nu pare, chiar dacă ne pupăm în fund în comentarii, treaba este deranjantă. Treaba cu trecutul pe teritoriul celuilalt care a muncit mult să-și facă un nume, și oricum nu ești văzut decât un satelit al celui mai mare, pentru cei care cunosc pe toți cei care scriu pe bloguri, sau mă rog, pe cei mai vechi și importanți.

Da, există o mâncărime între bloggeri, însă una mai mult tăcută, se dă de înțeles uneori când greșești, și este treaba ta dacă pricepi sau nu.

Sunt destule nișe din care să alegi, sau măcar schimbă naibii formatul articolului, că se vede de la o poștă că e rescris, sau mai bine spus mai mult copiat dar cu alte produse, atunci când vine vorba de marketing afiliat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank