Apple este o marcă care costă, mult. Merită banii. Sunt mulți fani sau hai să le spunem adepți. Jobs a făcut ce a făcut și a creat un cult, sau aproape un cult. A fost la un momentdat un scandal cu un terorist care a folosit un dispozitiv marca Apple, un iPhone. Telefonul tipului pur și simplu nu putea fi decodat pentru a i se accesa informațiile. S-a ajuns până la compania Apple de către FBI. Apple a refuzat să decodeze telefonul pentru că s-ar fi creat un precedent.

Asta da politică a firmei. Poate și din acest motiv mulțiu aleg iPhone-urile. Mai nou s-au făcut ceva schimbări pe soft, pe iOS. Au apărut și iPhone 13. Se pare însă că din ce în ce mai puține persoane folosesc Apple. Lumea e curioasă să mai vadă și ce este cu alte telefoane.

OPPO este o poveste de succes. A fost ceva mocăială zilele aceste pentru influenceri. Apple începe să îmbătrânească și tehnologia se pare că nu mai este în prim plan, în prim plan este războiul și a fost pandemia. Ce va fi nou la dispozitive anul accesta? Cu ce ne mai uimesc marii producători, precum Apple?

Am văzut deja camere performante, senzori mai buni, funcții speciale, telefone care care se pliază, și tot felul de telefonae mobil care „strigă” care de mai de care cumpără-mă. Încotro se îndreaptă tehnologia știu mai bine cei din domeniu. Momentan nu prea mai apar super-știri despre telefoane mobile și funcții Wow.

De evoluat vor evolua oricum. Spre ce însă nu prea se știe. Dacă este să ne aducem aminte de deblocarea cu aprentă a fost un element wow în industrie. La fel și primul telefon cu ecran tactil. Întrebarea este…când va fi viitorul WOW?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank