Inca mai stau si ma intreb daca mai sunt multe vestigii ale internetului sau ma rog ale bloggingului in limba romana. E clar ca intrebarea e una retorica. E clar ca tarfile or sa ma discute. Cum au facut si pana acum.

Mai sunt palcuri, poate stanci razlete pline de limba ce-o vorbim. Dar din ce in ce mai multi vor sa plece. Tot mai multi pleaca spre marul din varf. Care e mai copt, mai frumos, mai departe si fireste pentru ca e asa si mai greu de ajuns la el. Trecand peste asemanarea fructificola, trec mai departe.

Ne-am nascut intr-o bula ca neam. Intr-o bula lasata de urmasii nostri si cu pretul sangelui lor noi astazi traim. Bine sau poate mai putin bine. Cert e ca o ducem inainte. Fara regrete.

Nu avem timp de regret cand trebuie bani. Ca plecam asta e, ca ramanem e ca tot aici ne tragem. Ceva ne leaga si ceva misca in capul nostru si ne misca la drum.

Mai scrie cineva in romana?…era intrebarea… Ar mai deschide cineva zdravan la cap si in deplina cunostinta de cauza un blog in limba romana in 2019. Aceasta e intrebarea…