Am tot scris despre metode de a face bani online, multe erau aplicatii. In acest articol o sa vorbesc mai pe larg despre ele.

Bani cu un telefon suna tentant, și chiar este. Se poate să câștigi bani cu un simplu smartphone.

TikTok, Twitter, etc, sunt doar câteva rețele de socializare unde poți deveni influencer.

Poți câștiga bani prin promovarea de produse sau servicii care chiar ți-au fost de folos și vrei să le spui și altora despre ele.

Sau servicii bune, poftim, să spunem, să nu spuneți că doar la foloase mă gândesc. Deși dacă stau bine și mă gândesc nu e nimic rău să tragi foloase depe urma unei munci.

Așadar cei mai mulți bani se pot face cu doar câteva aplicații precum cele de mai sus. Meseria? Influencer…mai ales dacă arăți bine sau ai un talent la gătit sau ceva, poți vorbi despre rețete, poți strânge mii de urmăritori și inevitabil, să apară rezultate bănești de pe urma muncii tale.

Pentru acest lucru însă este necesar să crești un cont. Adică să aduni mulți followeri…urmăritori. Acest lucru îl poți face și doar cu câteva minute pe zi.

Nu uita însă că acest lucru înseamnă că îți asumi să devii peroană publică sau ceva de genul. Așa că trebuie să te obișnuiești cu comentarii răutăcioase și poate cu răutăți în viața reală.

Mai scriu despre asta și mâine. V-am pupat (pe portofel). Ciao!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank