Așa cum vă promisesem aseara, în seara aceasta vă spun despre mai multe aplicații. Ultima oară vorbeam despre cum poți deveni influencer pe rețelele de socializare. Nu ar trebui să-ți fie rușine să postezi pe ele și nici să nu bagi în seamă prea tare ce zice lumea pe stradă.

Ar trebui să postezi zilnic sau o dată pe zi, orice vrei să postezi tu. Orice formă de entertainment, fie că vorbești despre rețete, fie că vorbești despre educație, politică, mașini, sau mai bine despre ce îți place ție să vorbești. Să fie însă zilnic sau cel puțin să încerci să postezi zilnic. În felul acesta urmăritorii tăi vor știi că ai ceva de spus zilnic, și astfel vor căuta după tine.

Fie că este video, fie că este conținut scris, poți posta orice, numai să fie. Nu are importanță ce crezi tu despre conținut, nu are importanță dacă tu crezi că este de calitate, urmăritorul decide dacă va vrea sau nu să mai vină la tine.

Așadar rețelele de socializare pe care poți încerca sunt TikTok, Facebook. Twitter sau altele mai noi. Odată ce ai postat pe acele rețele încearcă să mai postezi iar, și iar. De regulă majoritatea TikToke-ri-lor au adună mii, zeci de mii sau sute de mii de fani, apoi încep să promoveze un produse sau serviciu, fapt pentru care câștigă bani.

Este metoda cea mai frumoasă și mai plăcută de a câștiga bani. Poți încerca cu Twitter dacă te pricepi la scris. Poți crește un cont de Twitter și apoi să să promovezi produse acolo prin Marketing afiliat, la fel cum fac eu cu acest blog, câștig bani din Marketing afiliat, bani pe care îi reinvestesc în diferite softuri sau promovări sau pe care îi cheltui pentru mine.

Îți place să gătești? Începe să postezi rețete sau cum se prepară o anumită mâncare sau mâncăruri pe o rețea de socializare, și nu te gândi la bani încă. Ai dreptul să te gândești la bani abia după ce vei fi adunat abonați destui, și doar dacă ei doresc să cumpere ceea ce tu vrei să promovezi.

O altă metodă cu rezultate mult mai apropiate în timp ar fi folosirea unui fel de aplicații dar care…vi le spun în postarea viitoare.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank