Nu sunt jurnalist și nu știu acum când scriu aceasta ce e aia un editorial. Ceea ce scriu eu acum s-ar putea să fie. O să caut în DEX, deși nici DEX-ul nu mai e ce era odată și se schimbă la intervale mici de timp apărând tot felul de cuvinte și expresii ce nu ne aparțin și stâlcind limba noastră.

Nu știu dacă e mai bine sărac și cinstit…astăzi sau de curând a murit Corduneanu și liderul unui clan temut din Iași la vârsta de 54 de ani, fost sportiv de performanță. Dumnezeu să-l ierte la fel ca pe fiecare mai ales că a fost și sportiv.

Când ești sărac și cinstit tinzi să fii luat de slab, tinzi să fi călcat în picioare. Trebuie să te impui cumva, să te adaptezi. Probabil asta s-a întâmplat

Pe mulți oameni buni la suflet și curați și cinstiți dar tari viața îi aruncă într-o haită de lupi și atunci ca să nu moară ei devin șeful haitei. E greu dar trebuie să rămâi în viață.

Tind să meditez de la o vreme mai mult decât o făceam și într-un mod mai relaxat, și nu consum nimic dubios, o fac poate doar așa de dragul de a avea ce gânduri să împărtășesc pe blog. Mă gândeam nimeni nu scapă de moarte și multe chestii sunt doar iluzia fericirii.

Mașini? Vile? Grămezi de bani? Dacă ai în fața cui să le etalezi și provoci puțină invidie s-ar putea să fii fericit un pic că ai impresionat. Cunosc oameni care au fost fericiți și în ocnele aka pușcăriile comuniste, vezi Nicolae Steinhardth.

Nu zic că nu trebuie să ai bani, dimpotrivă, trebuie să fii un bun gospodar, un bun chivernisitor, un bun econom, în așa fel încât să nu-ți lipsească nimic.

Cinstit nu poate fi egal cu sărac dar în mod paradoxal este. Întreabă oricine cum a făcut primul milion sau miliard și v-a tăcea sau v-a inventa ceva credibil.

Hai să vă dau și câteva sfaturi pe final de articol, nu dați cioara din mână pe cea din gard, adică nu investiți la bursă sau în chestii riscante. V-am zis doar de schema Ponzzi. Țineți-vă banii dacă se poate la saltea, e cel mai sigur, băncile sunt făcute să dea faliment la un momentdat, cât or fi ele de sigure. Iar în vremuri de restriște și de război ca acestea pe care le trăim nu strică să ai ceva bani băgați în aur. Puteți cumpăra ceva bijuterii, obiecte sau lingouri mai mici sau medii de aur, sau mari dacă vă permiteți.

În rest, Divinitatea fie cu voi!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank