Uneori postam aici pe blog și câte 3 postări pe zi, postări lungi de peste 500 de cuvinte, cu conținut valoros, nu doar epitete comparații și vorbe care să umple pagina. Acum am ajuns la una pe zi sau mai rar. Mă gândeam să revin.

O persoană, o femeie, fostă colegă de muncă, supervisor în Germania, mi-a zis să-mi scriu viața pe blog. Am crezut că e o idee bună doar că trebuie să filtrez pentru că unele chestii pot deranja deși sunt adevărate. Uneori adevărul doare. Alte ori am scris bazaconii din oboseală și după nopți nedormite.

Probabil o să scriu mai des, chestii care v-ar putea sau nu interesa dar să scriu mai des și mai mult pentru a nu-mi pierde exercițiul scrierii, pentru a mă păstra în formă.

Dacă mi-ai fi spus acum 20 de ani că o să am un site pe care o să scriu te-aș fi crezut nebun. Nu era la îndemâna oricui nici un calculator, nici net, nici hosting. Acum e mai ușor dar tot trebuie plătit hostingul și domeniul.

Oare să ascult de sfatul fostei colege și să-mi scriu viața pe blog. Nu știu sigur dacă sub aspectul intim nu e o problemă, și nu mă refer aici la chestiile intime intime ci la chestiile care implică alți oameni, întâmplări care la prima vedere par obișnuite dar care pot avea repercursiuni, pentru că blogul meu este citit cât de cât și în căutările pe bătrânul Google se pot găsi.

Hai totuși să spun câte ceva din ziua de astăzi și să merg pe mâna acelei femei care mi-a recomandat să-mi scriu viața pe blog. Am uitat ceva astăzi. O chestie care nu e chiar importantă dar nici neimportantă, de o importanță medie să-i spunem. Am trimis un colet cuiva și am uitat să pun tot. Încep să-mi fac griji de Alzheimer. Am doar 40 de ani.

Poate aveam doar multe pe cap și de paranoic știu că sunt paranoic, chestie caracteristică mie pe care o recunosc și mi-o asum și pot spune și în care mă complac oarecum pentru că prefer să fiu paranoic decât să pun botul la orice.

O altă chestie de astăzi e că m-am trezit mai dimineață. Pe la ora 7. Nu că ar fi foarte devreme, m-am trezit eu și mai de dimineață dar astăzi m-am trezit la ora 7.

Iată că am început să-mi scriu viața pe blog și să le asortez cu gândurile pe care le am din viața mea. Dacă vă par interesant nu e vina mea 🙂


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank