Am tras o sperietură zdravănă când am văzut aseară că laptopul meu nu mai funcționează. Mi-am cumpărat de la aparatul de cafea o cafea și din greșeală am vărsat-o pe laptop. Laptopul meu nu mai mergea și gata. Așa că încercat să-l dezmembrez. Degeaba. Nici măcar taicămiu nu a reușit care este de meserie.

Ce mi-a trecut prin cap a fost să-l pun la uscat. Chiar asta am făcut. L-am pus la uscat pe sobă, la căldură minimă. Dau să-l aprind și butează. Însă în lipsă de stick cu Windows îmi apare acel mesaj specific. Mai aștept. Ceva îmi spune că o să meargă până la urmă deoarece fuseseră doar câteva picături de cafea.

Așa că mai aștept. Până la urmă, minune mare, se deschide. Însă avea bad-uri pe hard cel mai probabil. Așa că intră în modul de auto-repair. Îl las să facă treaba după care se deschide. Merge!!! Yeiiii!

Mai lasă ceva urme de cum am încercat să-l dezmembrez, gen ceva cum încerc să-i bag un stick în el. După ce i-am pus capacul bine nu mai face asta. În fond era și de așteptat să intru în panică pentru că din asta îmi câștig eu pâinea.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank