Am uitat să vă spun întâmplarea. Astă vară eram în timpul serviciului când mă sună cineva pe WhatsApp. Mi-am dat seama că e un fan, mi-a spus că i-a plăcut la nebunie un articol de-al meu, sau mă rog…la motivat foarte mult și nu știa cum să-mi mulțumească, așa că m-a sunat.

I-am mulțumit și eu că mă citește, i-am spus că sunt mai multe persoane care-mi mulțumesc în comentarii și că mă bucur că pot fi de folos atâtor oameni. Cred că-mi citise un articol din categoria finanțe personale, și articolul l-a făcut să-i dea un impuls pozitiv, o stare de optimism, să întrevadă o oportunitate. Oricum cred că e un lucru bun, și eu am fost motivat la vremea când am început blogging-ul de alți bloggeri.

Acesta nu este primul cititor care mă sună, m-a sunat o dată un domn din București pentru a-i traduce un o temă WordPress din engleză în română, lucru pentru care m-a plătit. Și am și discutat un pic așa în general despre diferite chestii, despre ceea ce fac, cu ce mă ocup și cu ce se ocupă el.

Oricum, dacă vreți să citiți mai mute despre blogging și cum se practică el vă recomand articole de pe site-uri precum Ahrefs sau Copyblogger.

Credeți că e o idee bună să oferi cititorilor un număr de telefon pe care să vă poată contacta oricând, nu doar pe email?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank