De cele mai multe ori lumea merge în concedii pentru a se odihni, nu pentru a se distra. Sunt situații, și de cele mai multe ori e așa, când omul își ia familia și merge undeva la munte sau la mare, să se retragă puțin din forfotă. Și atunci peste ce dă?

Vă recomand să mergeți în stațiunile băile Felix sau stațiunile balneoclimaterice în care merg bătrânii în general dacă doriți puțină liniște și nu zgomote de bazar, și alt zgomot, care seamănă ca cel de la oraș, de unde veniți voi.

Căutați stațiuni ca cele de la Băile Felix, am fost acolo, e liniște, aer curat, prin parcuri zgomotul lipsește aproape cu desăvârșire. Aia e refacere. Restul, cum ar fi croazierele pe mare, pensiuni de lux, etc, sunt pentru distraxii.

Pentru distracții trebuie să ai energie. Ori dacă mai ai și doi trei copii, reponsabilități, job, și ești surmenat, nu-ți mai vine de distrat, ci de stat tolănit la soare, cu o carte în mână, alături de nevastă și ăia mici, liniștiți, măcar câteva zile. E de ajuns și un picnic să te refaci cât de cât. Voi mâine ați merge la un picnic dacă ați avea unde?

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank