Au apărut locuri de muncă pentru îngrijitoare de bătrâni sau badante cum li se mai spune. Nu este greu deloc, deși ar putea părea, iar munca este bine remunerată. Salariul este undeva la 1750 de EUR pe lună. Dacă vrei te poți înscrie accesând acest link.

1750 de EUR pe lună nu sunt de lăsat. Și pentru cine nu se sperie să muncească și are curajul să încerce va vedea că merită. Am lucrat în Germania la căpșuni, și e chiar plăcut. O schimbare de mediu, fețe noi, oameni noi.

La îngrijitoare ceea ce ai de făcut se repetă zilnic, în așa fel încât majoritatea timpului o petreci mai mult fiind alături de persoana la care ai fost repartizat.

Am cunoștiințe care au făcut foarte mulți bani din salariul de îngrijitoare bătrâni și și-au cumpărat mașini, case și au reușit să câștige mult din această ocupație care este temporară.

Contractul este legal și venitul cum am spus este de undeva la 1750 EUR pe lună. În cazul în care nu mai ești mulțumit te poți întoarce și păstrezi legătura permanent cu cel care te-a repartizat la respectiva persoană. Înscrie-te accesând acest link dacă vrei să pleci și tu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL