Astăzi am făcut ceva lecții pe Duolingo. Am început să învăț o limbă care nu este limba engleză, pentru că engleza deja o ştiu

Limba engleză am învățat-o la şcoală, apoi am consolidat cunoştințele făcând diverse lecții de unul singur. Şi pot să spun că şi urmărind filme cu subtitrări.

Am făcut lecții precum English Today sau lecții pe Duolingo. Am citit cărți în limba engleză, am lucrat cu clienți care vorbeau limba engleză.

Tot utilizând şi căutând să învăț am acumulat cunoştințe şi le-am consolidat. Cunoaşterea acestei limbi m-a ajutat mult.

Am obținut beneficii de natură financiară obținând joburi ca freelancer şi pe care nu le puteam duce la bun sfârşit dacă nu cunoşteam limba engleză.

Limba engleză îți este utilă când lucrezi ca freelancer. Îți este utilă când aplici la un job care cere cunoaşterea limbii engleze. Îți este utilă mai peste tot.

Aşa că recomandarea mea este să înveți această limbă.

Dacă vrei o recomandare de curs cu care să înveți limba engleză îți recomand English Today, curs pe care l-am făcut şi eu. Ca şi aplicație recomand Duolingo.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank