Suntem ființe sociale. Cineva din afara familiei tale poate ticlui minciuni, pentru că te dușmănește, în așa fel încât, pentru că îți urăște poziția ta socială bună și faptul că ai succes, să-ți bage zâzanie în famlie. Te vor despărțiți de familie, îți doresc răul, și îți bagă în cap tot felul de idei, știind că tu asculți de alte persoane, știind că ești influențabil.

Nu toate persoanele sunt bine intenționate, și există persoane care găsesc satisfacție emoțională în chiar a te întoarce împotriva familiei. Ca regulă de bază, nimeni din familia ta de gradul unu, nu îți dorește răul. Însă oamenii, pot avea momente când greșesc față de tine, chiar din familie fiind, ei îșiși fiind victima celor care vor să facă rău ție, și atunci se folosesc de ei.

Din acest motiv, e bine să distingi ce este bine și ce nu este bine. Chiar dacă mai faci vreo nebunie, ai grijă să se încadreze în limite. Adică poți face bunji-jumping, sau alte lucruri extreme, alte nebunii, ca raliul, însă a face rău cuiva drag nu vine decât din exterior.

Da-ți-mi voie să vă dau un exemplu. Cineva a zis unui prieten că mama sa este bogată și plină de bani, știind că acesta se descurcă greu cu banii, astfel fiul mamei a prins ură pe maicăsa și o teroriza permanent. Dușmanii ședeau pe tușă și râdeau. Fie că fusese o minciună, fie că fusese adevărat, fiul era montat de către dușmani să facă rău familiei. Însă era o miciună cel mai probabil, iar dacă era adevărat, iar mama sa chiar avea o groază de bani, îi trebuiau pentru a face o operație complexă fără de care ar fi murit.

Știind că fiul nu o va crede, și că este montat bine de dușmanul familiei, maicăsa ascundea banii de fiu, știind că acesta nu o va crede că are nevoie să-și caute de sănătate.

Update: Important este să ierți, pentru că există karma, și tot răul se va răsfrânge tot asupra lor


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank