Laptop HP 15-da0175nq nu aș putea afirma cu putere că este un nume în lumea laptopurilor HP. Însă ca preț mi-a fost la îndemână pe Emag.

Și plus de asta se descurcă bine în toate sarcinile. Poate mai greu uneori se mișcă când am mai multe pagini deschise pe web. Nu pot spune cu exactitate dacă e din cauza lui. Dacă el se mișcă greu pe Windows 10 sau e problem cu netul. Apropo, dacă vrei să vezi cum se face un Windows 10 pe stick, butabil, pentru care o să ai nevoie pentru acest laptop, intră aici.

Eu dau vina pe net.  Mai folosesc Microsoft Word pe el. Și uneori se mișcă cam greu față de așteptările mele. Însă pentru banii pe care i-am dat pe el, căci l-am cumpărat de pe Emag, își face treaba 99%. Deci e super Ok pentru banii pe care i-am dat. Îl recomand dacă doriți un laptop care să producă bani. Sau hai  să zic valoare. Ținând cont de faptul că procesorul este de 2.60 și RAM 4 GB cred că merită din plin prețul, cei 1099 RON.  Iar la 500 GB HDD-ul, nu mai spun. L-am achiziționat acum două săptămâni. Și îl recomand acum cât timp mai este în stoc.

Poate să facă ceva probleme la monitor dacă îl manipulezi neatent. Pentru că e sensibil. Însă merită. Și îți scoți banii cu el însutit dacă îți câștigi traiul din fața laptopului. Sau măcar o parte din ei. Îl găsești de comandat aici.

Spor la treabă!