Scriitorul rus care a fost bolnav de epilepsie și care a reușit să lase lumii un tezaur literar era el însuși jucător de jocuri de noroc, printre altele. Uneori chiar își lua banii înainte pe romanele și nuvelele sale pentru ai juca la ruletă sau zaruri.

Jucătorul, nuvela acestui scriitor rus creștin, considerat de posteritate un promotor al creștinismului și recomandat încă în școli, este un roman cum doar Dostoievsky putea scrie. Este un roman despre o tipologie de om, despre străfundurile cele mai adânci și perfide ale umanității lispite de conștiință și pline de egoism, compromise, pervertite, și care trage doar pentru sine uitându-și aproapele. Sau manifestându-și solidaritate doar prin bani sau bunuri materiale și mai puțin empatia și sprijinul moral.

Nuvela este despre un jucător de jocuri de noroc. Jucătorul este un roman posibil autobiografic care dezvăluie interioarele cazinourilor de pe vremuri, atmosfera și tipologiile de oameni care frecventează asemenea locații.

Trebuie numai de citit cartea acestui scriitor pentru a o putea înțelege pe deplin. Este greu de rezumat asemenea carte deoarece autorul schimbă aritmic tipologiile de întâmplări.

Cartea te ține cu sufletul la gură. Jucătorul este cunoscut pentru ceea este, pentru faptul că frecventează asemenea locuri, iar atunci când este îndrăgostit de o femeie aceasta îi propune să joace banii ei, pentru a câștiga. Acesta chiar câștigă.

La un momentdat se ivește un personaj excentric, o bătrânică foarte bogată care pierde foarte mulți bani, chiar sub nasul jucătorului.

Un alt personaj care gravitează în jurul personajului principal este Polina, preferata jucătorului.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank