Iubim marea, iubim muntele. Ce e mai frumos decât dragostea? Oare nu pentru și în numele dragostei mulți s-au jertfit? Oare nu pentru adevăr au caștigat moartea, dacă moartea poate fi câștigată, când viața devine un chin?

Adevărul este dragostea. Și dragostea este adevăr. Adevărul este întotdeauna sinceritate deplină, și nu urme de sinceritate. Și atunci pentru ce război în Ucraina? Pentru pace? Trebuie să trecem prin foc pentru a putea dormi liniștiși și împăcați cu noi, când defapt se poate și prin alte metode mai pașnice?

Orgoliul nemăsurat, ura și habotnicia ne fac să suferim și să nu fim fericiți. Competitivitatea este un lucru rău, prea rău. Un mare geniu al matematicii schizofrenic și care a primit un premiu Nobel pentru o teorie ce și-a găsit aplicarea în economie, John Nash Junior, teoria jocurilor necombative, adică a jocurilor în care toată lumea are de câștigat, a luptat o viață intreagă să ne arate ca toți pot câștiga chiar și neluptând unul împotriva altuia.

Aplicăm noi oare în economie acea teorie, care în America se aplică, și conform căreia toți câștigă și nu există concurența ci toată lumea are de câștigat?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank