Salutare. Dacă încă nu ai cont pe Ipsos I-Say, și vrei să câștigi bani frumoși completând sondaje de opinie, îți recomand să-ți faci cont și pe acest site AICI.

Este un website de opinie care chiar te plătește. Trebuie să acumulezi un anumit număr de puncte și anume 340 pentru a ajunge la răsplata minimă, 2 EUR. Răsplata maximă pe care o poți retrage dintr-un singur foc este de 50 EUR. Aceasta o poți face prin carduri Mastercard Online Preplătită. Aceasta însemnând că vei primi un card, dar virtual, de pe care poți cheltui banii.

Cei 2 EUR de care vorbeam mai sus îi poți retrage prin PayPal. PayPal este un serviciu și un procesator de plăți online. De pe PayPal îi poți retrage pe cardul tău bancar. Dacă nu știi cum să faci un cont de PayPal și cum se face acesta, îți recomand ACEST articol subliniat, scris tot de mine. Este scris în 2018 dar cred că este valabil și acum.

Să faci un cont d ePayPal și să-l deții nu te costă nimic.

Revenind. Plata maximă prin PayPal este de 5 EUR. Poți însă solicita mai multe vouchere PayPal de 5 EUR în cazul în care ai acumulat mai multe pucte. Pentru un voucher PayPal de 5 EUR îți trebuie 850 de puncte. În cazul în care ai 2000-3000 sau cât mai multe puncte poți solicita mai multe vouchere.

Cum am spus banii de pe PayPal îi poți retrage pe card și de pe card de la bancomat. Sau îi poți cheltui online pe site-urile care acceptă plata prin PayPal. PayPal este un serviciu foarte sigur. Spun aceasta pentru că am fost întrebat printr-un comentariu dacă PayPal este sigur și dacă costă. Da, este sigur, și NU costă nimic.

Dacă vrei să-ți faci un cont de PayPal și nu știi cum vezi clipul de mai jos:

De asemenea, punctele câștigate răspunzând la sondaje de opinie le poți transforma în Vouchere Emag. Cel mai scump voucher Emag pe care îl poți obține este în valoare de 50 de RON și costă 1760 de puncte I-Say.

Cel mai mare Voucher PayPal așa cum am mai spus costă 850 de puncte.

Cea mai mare sumă pe care o poți retrage la o singură mișcare este de 50 de EUR, prin Virtual Mastercard și costă 8167 de puncte I-Say. Toate aceste puncte le faci răspunzând la întrebări sau recrutând noi respondenți printr-un link care ți se dă. Pentru fiecare recrut care se înscrie și răspunde la sondaje primești 100 de puncte I-Say.

Aceasta însemnând că posibilitățile de a câștiga bani, și un venit care este oarecum frumușel pentru o muncă pe care o prestezi de undeva de acasă, neavând niciun șef și de oriunde te-ai afla. Trebuie doar să-ți completezi profilul de I-Say, răspunzând la câteva întrebări pentru a te încadra într-un anumit segment de populație. Astfel vei mai bine targhetat și vrei primi sondaje cât mai multe sondaje la care te califici. Și prin urmare să câștigi bănuți.

Este posibil ca uneori să nu te poți califica la unele sondaje. Nu trebuie să te descurajezi. Încearcă pe următoarele.

Cu siguranță la un momentdat vor veni și sondaje la care te califici. Și cu siguranță vei ajunge să retragi la un momendat primii tăi bănuți.

Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți cont pe acest site AICI pentru a câștiga bani.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank