Am citit un articol interesant pe blogul lui Gabriel despre iPhone X. Şi de ce merită sa-l cumperi. Chiar mi l-aş cumpără, dar momentan nu am buget pentru un astfel de telefon care ajunge şi la 5699 RON.

Vorbesc aici în calitate de proprietar de două tipuri de iPhone, şi anume iPhone 4S şi iPhone 5. Toate bune şi nimic de reproşat.

Încă de la primul iPhone am simțit că dețin ceva important în mână. L-am folosit peste 2 ani de zile. Timp în care am avut zic eu posibilitatea să testez ce era de testat şi să vad cum se comportă.

Am fost foarte mulțumit. Fireşte, la un moment dat a dat ortul. Nu mai încărcă bateria cu niciun acumulator compatibil.

Dar în timpul acesta vreau să spun că a fost o experiență incredibilă. Te simți sigur oriunde ai naviga pe net şi pentru orice l-ai folosi, parole, carduri, date, etc. În al doilea rând se mişcă foarte repede.

Ar mai fi multe de spus dar cred că cel mai bine este să încerci un iPhone, chiar şi o variantă mai veche sau mai ieftină. Garantez că nu ve-i dori să foloseşti altceva, poate doar dacă nu îți ajung banii pentru un iPhone.

Însă merită să strângi din buci puțin şi să aduni cât îți trebuie pentru un iPhone, fie el, iPhone X, iPhone 6, iPhone 8, iPhone SE sau chiar iPhone 4S, pe care l-am îndrăgit şi mă simțeam incomplet fără el în buzunar. Când ştii că ai toate mail-urile, parolele, cardurile pe un singur dispozitiv, chiar şi Apple, parcă tot vrei să-l ții cât mai aproape de tine.