Nu se ştie dacă pe viitor vor mai fi valabile pensiile. Cine să vi le mai plătească? Generația TikTok? Sau generația care a muncit la negru şi nu au niciun drept.

Nu dau sfaturi. Este doar o posibilitate ca pe viitor să nu mai primiți pensii în nebunia asta cu crimele de războiul din Ucraina care se apropie, cu clima schimbătoare şi crize de tot felul, şi cel mai important – economice, mondiale şi zonale.

Argintul poate fi folosit nu doar ca obiect de decor, pentru bijuterii, dar şi în obiecte electronice pentru maşini care funcționează pe curent electric.

Argintul poate fi valorificat şi el. Adevărul că nu la fel de rapid ca aurul, dar cu ceva pile, cunoştințe relații, ca peste tot în preamărita frumoasa şi plină de gunoaie România, poate fi valorificat la preț bun.

Din cele văzute până acum pe graficul creşterii prețului argintului, argintul a crescut de la an la an constant. Chiar dacă nu a crecut mult, a mers încet şi sigur în sus.

Din acest motiv, ca o recomandare venită de la un blogger care ştie ce căcat vorbeşte, mergi pe mâna mea şi cumpără-ți măcar o brățară de argint.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank