Poți învesti în titluri de stat cu dobânzi de până șa 3,45% pe 5 ani. Dobânda pe un an este de 3%. Nicio bancă din România nu oferă atât. Este o investiție SIGURĂ. Acest lucru îl poți face la orice oficiu Poștal. Între 8 februarie și 24 februarie.

Hai mai bine să-ți spun de ce să investești în titluri de stat. Am citit un articol în care respectivul se plângea că la banca este negativă, 0,4%. În timp ce titlurile de stat oferă o dobândă cu mult mai mare și în același timp realistă și SIGURĂ.

În al doilea rând, și nu cel din urmă, investești în statul propriu. Adică, o parte din stat îți aparține. Plus că ajuți la reconstruirea României.

Poate părea copilăresc și naiv ceea ce spun. Nu este însă așa. Ar fi bine să ne reîntoarcem la bază. Să vedem că mingea e rotundă, că 2+2=4, și că, cumpărând titluri de stat, cumpărăm o parte din țară. Noi Românii. Ceea ce este și pe deplin îndreptățit. Cumpărând titluri de stat vom ajuta la refacerea țării. Bani vor fi investiți în reconstruirea țării, și în chestiuni legate bună-starea țării și a cetățenilor de rând. Pentru o Românie la fel ca în afară și chiar mai bună decât alte state, care ne privesc cu milă și dispreț. Cumpără o parte din Românie, cumpărând titluri de stat.

Nu vreau să par rupt de realitate. Știu în ce țară trăiesc. Știu că, corupția e mare. Știu. Totuși însă, la fel ca la mine în oraș, lucrurile pot evolua înspre extrem. Înspre extrem de dezvoltat. Putem deveni o țară extrem de dezvoltată și respectată. Iar tu îți poți aduce aportul. Sunt și prin instituții oameni de bună credință. Funcționari care își fac treaba zi de zi și oameni care prin ceea ce fac, fac cetățenii și statul Român mândrii că sunt Români.

La un calcul simplu, pe un an, dacă dispui de 100.000 EUR, ai 3000 EUR dobândă. Ceea ce este salariul pe un an a celor mai mulți.

AȘA CĂ CUMPĂRĂ TITLURI DE STAT, FIE ȘI DE 100 LEI SAU CÂT AI TU ACOLO. CONTEAZĂ! ȘI O PARTE DIN ROMÂNIE E A TA