Am văzut această carte la un coleg. Cam așa ajung eu să citesc cărți. Văd pe altul că citește și îmi face poftă, mă face curios.

Această carte este un pic confuză. În primele pagini se spune că inteligența emoțională aka EQ fie o ai fie nu o ai, după care, mai încolo în carte, oferă sfaturi despre cum o poți îmbunătăți. Adica damn, ori e așa cum te naști și până mori ori…

Trecând peste asta aflii sau îți reamintești câteva trucuri pentru calmare, în gen ăla cu respiratul profund și număratul până la 10. Cică îți oxigenează creierii. Și parcă e de ajutor sfatul, pe încercate.

O altă chestie deșteaptă ar mai fi faptul că e bine să asculți interlocutorul, și să nu-l întrerupi, cică pentru al înțelege mai bine și a fi mai deștept, d.p.d.v al…știți voi…emoțiilor…

Altceva ce aș mai putea spune despre ea, poate faptul că ți se adresează ca și cum ai fi prost emoțional, deci te ia din start de …lachi, cam la fel ca majoritatea cărților de genul.

Merită citită doar așa, dacă ai început-o la fel ca mine și nah…ce începi trebuie să termini.

Dacă vreți puteți să o comandați aici pe eMAG, nu e scumpă, și mai aflii și câte ceva din ea, de genul cam ce gândesc cei cu atitudine superioară (gen autorul cărții, Travis) despre restul proștilor.

În rest e bună dacă vrei să cheltui bani pe o carte.

Lăsând această comicărie la o parte, personal v-aș recomanda cărți serioase, scrise de genul autori precum Curzio Malaparte, sau ceva mai serioși, cu date, de la care ai ce învăța.

Aaa…și încă ceva, cartea e cu teste de inteligență emoțională și că*****i din astea. Așa că pentru cine crede e numai bună. Parcă, parcă mi-aș face și eu unul, dar mi-e frică să nu afle ăștia cât îs de deștept și să-mi pună creierul în cloroform, să nu fiu racolat de către NASA, FBI sau KGB, și alte chestii dubioase care se întâmplă geniilor.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank