Nu există performanță fără durere, fără epuizare, fără suferință fizică sau psihică sau ambele. Sau nu de durată.

Când spun performanță mă gândesc la cea fianciară dar care se poate asemui cu cea sportivă. Cei mai mari sportivi au devenit campioni pentru că au muncit mai mult decât alții. Performanța și succesul este 10% inspirație și 90% transpirație.

Sau mai este vorba care vine de la americani: No pain, no gain.

Așadar cu cât înduri mai mult, cu perioade de relaxare și refacere, firește, cu atât câștigi mai mulți bani. Dacă o faci însă pe-a deșteptul și faci pe altul să îndure, el va îndura dar banii, ceea ce contează, vor fi la el în buzunar, nu la tine. Tu rămâi cu satisfacția de moment de a te fi descărcat, iar tipul care îți vinde, cu banii, care îi va deține pe termen lung, și care vor conta. Banii fac diferența întotdeauna.

Banii nu sunt totul este o vorbă inventată de un tip ce nu-i avea.

Pentru bani muncim. Însă banii sunt și un drog. Ceea ce face ca, odată ce ai dat de gustul de a-i face, să nu te mai poți opri. Salariul mai bine spus este un drog. Nu trebuie să muncești pentru salariu, pentru bani, ci pentru ce poți face cu ei.

Munca este inevitabilă. Nu poți face bani fără să fii îndurat într-un fel sau altul. Nimeni din cei ce au bani nu-i au degeaba. V-am zis secretul. Nimeni. Chiar și hoții și bandiții au depus eforturi pentru ai avea. S-au confruntat cu stres sau cu alte probleme, de exemplu cu legea. Asta nu înseamnă că trebuie să te apuci de măgării pentru a-i avea. Tot ce poți să faci este să muncești. Sunt unii însă care muncesc și tot nu au. Asta se întâmplă pentru că risipesc. Pentru că cheltuie mai mult decât produc. Pentru că epatează prin mașini de lux, prin haine scumpe, doar de dragul hainelor scumpe, sau poate de a face invidioși dușmanii. Asta însă nu e bine.

Ceea ce este bine este să muncești pentru tine și pentru alții, să te faci util. Să fii util cuiva sau multora. Cu cât vei fi mai util cu atât vei avea mai mulți bani cu condiția să mai și pui deoparte. Pune măcar 10% deoparte din tot ce câștigi. Pe acei zece la sută investește-i. Timpul trece și valoarea lor va crește dacă îi investești cu cap.

Cere sfatul cuiva în cazul în care nu știi în ce să investești. Investiția însă în imobiliare este cea mai profitabilă și așa a fost tot timpul.

Mai poți cumpăra aur, argint sau criptomonede. Nu o spun aceasta ca o persoană foarte bogată, nici însă ca un calic. Însă nu uita că bogații și cei la cravată și costum nu-ți vor da niciodată sfaturi bune despre cum să câștigi mai mult și să fii mai bogat. Pentru că nu este în interesul lor. Interesul lor este să te păstreze jos. Singurul lucru pe care îl poți face este să faci ce fac ei, să te iei după ei în unele situații. Asta înseamnă că trebuie să îi respecți și nu să-i urăști.

Oamenii bogați dacă au, nu au degeaba. Dacă nu este treaba ta să fii nbogat nu fi. Nu toată lumea vrea acest lucru. Unii vor doar să fie fericiți și să aibă liniște. Alții vor să aibă mulți bani și îndură mult pentru asta. Alți vor să facă cu banii ceva și au nevoie de ei pentru un scop anume. Cea din urmă este cred varianta cea mai corectă și fericită pentru a deține sume mari de bani. Nu poți avea bani pur și simplu doar pentru a avea. Cu aceștia trebuie să faci ceva, să ai un scop, un țel care este important, pentru tine sau pentru alții.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank