Există numeroase aplicații care te ajută să faci sport indoor (în casa, camera ta). Deși nu sunt indicate, sau personal așa prefer să cred, sunt bune și acestea. Mai ales ținând cont de ce urmează. De noua stare de urgență.

Dacă ai ocazia, prilejul sau nu știu cum să-i mai spun, să alergi, acă ai vreun loc unde poți alerga liniștit, afară, nu ezita să o faci.!Fă-o! Joggig, plimbare, alergare rapidă. Nu contează! Dar fă-o! Aleargă. Cel puțin 15 min.

În cazul în care nu ai posibilitatea să mergi la sală, din diferite motive, antrenează-te indoor!

Iată trei aplicații pe care ți le recomad. Eu le-am folosit cu succes. Pe prima încă o folosesc. Acest lucru deoarece îmi solicită toți mușchii. În special partea dorsală (spatele, mijlocul). Zonă de care mă îngrijorez pe viitor și mă străduiesc să o mențin cât de cât sănătoasă. Aceasta deoarece am văzut multe cazuri negative. Oameni cu probleme de spate.

Așadar. Prima aplicație.

#1 În formă în treizeci de zile. O găsești AICI pe Google Play, gratuit.

Download Google Play link

#2 Sworkit

Este premium. Așadar trebuie să plătești. O găsești și pe App Store și pe Google Play.

Download Google Play link

Download App Store link

#3 Adidas Running App

Pare ciudat când vezi pe la noi prin Românica români alergând pe stradă așa de nebuni. Mai ales dacă locuiești într-o zonă rurală. Dar poate găsești tu un loc de alergare iar Adidas Runnig App îți monitoarizează performanțele. Este gratuită.

Download Google Play link

Download App Store link

E recomandabil să le folosești. Măcar una din ele.

Sportul, practicat cu regularitate întărește imunitatea. Or de acest lucru avem noi acum nevoie când bântuie COVID19.

Ce Detrical, ce vitamina C? Ce alte vitamine? Bagă o bucată de slană cu ceapă și usturoi, fă treabă, mișcare, sport, aleargă, ridică greutăți. Alimentează-te corect, cu mere, lămâi, ceai cu lămâie. Odihnește-te cât poți de bine și nu te i-a nici dracu. Nici covid19. Nici răceli, etc.

Update:

Și print-uri cu aplicația în uz:

blank

blank

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank