În demersul tău de a face bani online poți începe de exemplu cu sondajele de opinie, despre care am scris aici. Nu sunt bani mulți, sunt totuși un venit, o piatră de temelie, și îi poți investi de exemplu în altă afacere online, cum ar fi un magazin online.

Pentru a deschide un magazin online ai nevoie de un domeniu de internet cum ar fi doemeniultau.ro și găzduire web pe care ambele le poți comanda de pe acest link și nu costă mult, undeva la 200 RON pe an pentru început. Banii pentru ele îi poți acumula din sondaje de opinie. Asta ar însemna undeva la 40 de EUR, pe care tot îi faci dacă te ții de treabă, și ești serios.

Nu este neapărat să își faci magazin, poți deschide și un blog. Pe piața mai sunt locuri. Când s-a deschis acest blog erau deja mii de bloguri online și totuși a reușit să penetreze piața și să prindă la public datorită credinței subsemnatului că se poate. Cu blogul poți face bani din reclame, advertoriale, afilieri sau prestări de servicii.

Toate metodele de a face bani online, pot fi o ocupație adițională, sau cum se mai numește side-gig, adică o muncă în afara locului de muncă principal, în afara ocupației principale din care câștigi cel mai mare venit.

Partea frumoasă la freelancing este că muncești când vrei, când ai chef, te trezești când vrei, și te culci când vrei. Ești liber să lucrezi și în pijamale, pentru că tu stai în fața monitorului. Partea urâtă este că trebuie să te automotivezi. Nu ai șef care să-ți spună ce trebuie să faci, nu ai pe mai nimeni în ajutor, trebuie să te descurci singur, să te încurajezi singur când apar situații noi.

Primul lucru cu care poți începe sunt sondajele de opinie, cu care cum am spus, poți strânge bănuți pentru a deschide ceva mai serios, spre exemplu un blog sau magazin online. Mai poți începe cu marketing afiliat. Asta presupune însă să ai deja un cont pe o rețea de socializare cu mii sau zeci de mii de followeri, și pe care să promovezi produse. În cazul în care nu ai vreun cont pe vreo rețea de socializare îți poți face pe Twitter, TikTok, etc. Va trebui în acest caz să postezi zilnic și să te ocupi de cont pentru a crește numărul de followeri.

Mai poți începe cu site-uri de freelancing. Poți să te înscrii pe ele și să obții joburi din care să faci bani pentru a începe ceva mai serios. Pentru asta ai însă nevoie să te pricepi la un lucru, fie la design, fie la programare, fie la administrare, etc. Și nu uita că până îți faci un portofoliu și îți construiești un profil de succes durează.

Prin urmare cea mai eficientă metodă de a câștiga bani pentru a începe ceva serios în online rămân tot site-urile de sondaje de opinie și aplicațiile despre care am vorbit aici și aici. Când spun eficientă mă gândesc la cazul în care chiar nu ai bani cu ce începe sau nu vrei să te atingi de banii din jobul tău.

În cazul în care ai o sumă minimă de investit te sfătuiesc fie să îți faci un magazin online, nu este greu, e chiar mai ușor decât pare, fie să îți faci un site, de tip blog sau publicație online, și de care să te ocupi, să-l crești. Peste o perioadă de doi trei ani vor începe să apară și venituri. Blogul sau publicațiile online sunt tipuri de investiții ce aduc venituri chiar și când dormi, adică venituri pasive.

Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic, ci dimpotrivă, trebuie să publici zilnic, să te ocupi de administrare și de el în general. Cu toate acestea, dacă vrei să-ți iei un concediu, care poate fi și prelungit, nu trebuie decât să anunți cititorii că iei o pauză.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.