Nu știu de ce am avut o atracție aparte față de HP când vine vorba de laptopuri. Poate și pentru faptul că au fost primii care au realizat unul, pionieri. În orice caz toate laptopurile pe care le-am deținut până acum au fost HP, și de toate am fost mulțumit.

Consider că am făcut o afacere bună când am cumpărat laptopul de pe care scriu acest articol. Îl găsiți aici pe link pe eMAG. Costa undeva la 1200 RON și se livra doar în Showroom. A meritat să mă trezesc la 3 dimineața pentru a parcurge 40 de Km cu bus-ul, până în Municipiu pentru a-l aduce.

Îl am de aproximativ 1 an și nu au fost probleme. Pe scurt nu bate și nu troncăne, totul ca la început, ba chiar mai ceva, m-am obișnuit și cu tastatura lui și acum scriu mai repede. Are o configurație de 8GB RAM și 250 GB pe SSD. Ideea e că e mai mult decât ce-mi trebuie pentru ce am eu nevoie și mă împac cu el.

Mai scriu un articol, mai editez o poză pentru blog, mai un email, uneori și pentru divertisment un film ceva, fără pretenții și e super că rulează repede fiindcă are și SSD-ul. La pornire se deschide relativ repede, rulează repede când vine vorba de a deschide sau a crea un document fie el Word sau un fișier sau altceva. Asta era principala chestie pentru care l-am ales.

Dacă doriți acest laptop îl găsiți aici pe eMAG.

Eu îmi mulțumesc și acum că l-am cumpărat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank