…dar ce fel de școală. Școală digitală amestecată cu prezența fizică. Ce iese din luni de pandemie și educație pierdută la vârsta la care ar fi trebuit să fie ași în multe domenii, și mulți. În loc au băgat minecraft și NFS.

Ce mai mănâncă și din banii cărui job că doar nu se vor face toți gammeri. Pe vremea mea luam  bătaie cu lemnul dacă lipseai o zi de la școală în schimb se fut ăștia de cap. Fut de cap copii încât nici ei nu mai știu ce este bine și ce nu. Se întreabă apoi cine îi va șterge la fund, unul cu o mână pe maneta de la NFS și alta plină de bale de la Haribo pe părțile dorsale.

Ce asistenți maternali, cu ochii în filme porno. Nu zic, și eu mă uit și mai obișnuiesc dar măcar știți cum stă treaba cu igiena?!…Cam așa era, toți făceau dar nimeni nu recunoștea până a venit unul nebun de care toată lumea a râs dar a avut tupeul să o recunoască. Apoi s-au dezghețat toți și le-a venit ușor.

Ce se mai învață astăzi prin școli? Hai…sunt curios, pun pariu că nu cum să dai cu pumnul când era pe vremea mea sau să te aperi singur că autoritățile au treburi mai importante precum să o ardă în ștouri.

Pe 5 septembrie începe școala. Știți…v-ați mai uitat cei născuți înainte de ’89 ce se mai predă?…la vreun manual??! Că e aiurea de tot. Eu m-am uitat și mi-a dat cu virgulă la clase primare. Hai că nu om fi noi mai proști, ăștia îs deștepți din ziua de astăzi, dar mai las-o tată cu alea de te rupe în două matematica de azi.

Măcar le dă pe tavă, le spune la ce e bună. Da pe vremea mea trebuia să fii prost ca să aibă proful ce mânca. Aș da o lege organică să învețe fiecare ce vrea-  benevol, ca în unele state din N-V. Le dau materia la tot, și luați de-aici. Ca un bufet suedez, așa, știi…? Că și eu am fost copil și am învățat…uneori mă durea capul și îmi fierbeau creierii… că nimeni nu era cu mine să-mi explice cum stă treaba cu derivate și integrale, însă…m-am descurcat.

Mâine e 1 Septembrie, trecem spre panier…


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank