Se pare că ne sunt împărțite doar responsabilitățile în UE, nu și beneficiile. Cât o mai dura acest imperiu, care este Uniunea Europeană, nu se știe. Poate e unul necesar.

S-au format tot felul de formațiuni care tind să fie statale. Rusia a luat-o pe cărarea ei, poate fiind amenințată sau simțindu-se amenințată și de NATO și UE.

USA se consideră pe sine o putere, sau cel puțin li s-a inoculat lor, de către propagandă, sentimentul puterii.

China se dă bine pe lângă Rusia sau poate Rusia se dă bine pe lângă China, și ambele ar putea forma o super putere. China este deja, dar probabil nu are încredere prea mare, și nu prea ar dori să fie asimilată.

Anglia a cam îmbulinat-o pentru că e singură și tace mâlc, a mai rămas doar un oscior de ros acolo.

Germania nu s-ar certa cu Rusia pentru că au fost prietene și probabil au armistiții.

E o dezordine mondială și întrebarea este…de la ce a pornit totul?

Înainte existau două mari puteri. Rusia și America. Exista un echilibru al puterilor în lume pentru că erau singurele care dețineau arma nucleară. Treburile erau clare pentru toată lumea și harta era împărțită, sau sferele de influență erau împărțite în două. Marii conducători și-au dat pâna, cu harta în față și au zis probabil ceva de genul, până aici e al meu și de aici în colo e al tău.

Restul dormea liniștiți cu iluzia independenței despre care se vorbește în constituție.

Acest lucru până a apărut ceva care a distrus această armonie, acest dezechilibru. UE probabil. Sau este posibil să fie ceva mai înainte apărut.

Așa, încetul cu încetul și progresiv, s-a distrus echilibrul puterilor în lume. Coreea a început să-și facă propria armă nucleară, și așa mai departe. Nu mai erau doar două țări în balanță, ci au apărut mai multe, care au deschis ochii și și-au dat seama pe ce lume se află.

Tot ce ne rămâne de făcut este să luăm exemplul Germaniei sau Olandei și să dăm salarii mari angajaților din toate sectoarele. Sau chiar mai mari ca în Olanda sau Geramania.

Acest lucru ar stimula economia și ar aduce apatrizii înpoi în țară. Este un risc pe care ar trebui să ni-l asumăm pentru că țara se golește, vistieria e goală, și prea se înmulțesc așa-zișii oameni de afaceri, nevoind mai nimeni să muncească.

Pentru că – de ce nu? Dacă acela câștigă bani ușor din treaba respectivă, de ce nu aș face-o și eu?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank