Am avut norocul ca multe femei din viața mea să-mi spună adevărul franc în față. Așa am aflat de la o fostă că maicămea a învățat-o părintește că: bărbații trebuie dresați. Adică cum credea ea: trebuie îndoctrinați. Asta pentru a-i controla mai ușor. I-a spus acest lucru în perspectiva unei eventuale căsătorii, și pentru a putea fi controlat mai ușor prin intermediul cumetrei cu care împărțeam atunci patul.

Pe același principiu, pentru a nu rămânea dator sincerității dumneavoastră dragelor și a fi și eu sincer cu voi, aflați că și bărbații cred că femeile trebuie îndoctrinate. Adică, dacă eu spun că un lucru alb este de culoare neagră, Mis să vadă că albul este negru, și să creadă că albul este negru așa cum spune senior. Acum după aceasta sper că încă distingeți textul.

De unde s-ar putea deduce că se poartă un război al sexelor. Sau poate s-a purtat dintodeauna. După mîndra-mi opinie în acest război al sexelor nu câștigă nimeni și pierd ambele părți. Nu suntem animale să ne dresăm unii pe alții și să avem acest gen de mentalitate, nu toți.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank