Când ai bani în plus este de bun-simț să-i investești. Cea mai la îndemână metodă sunt fondurile mutuale. Nu am nimic cu băncile, nu prea le agreez, însă sunt necesare.

Firește că misiunea pe termen lung a fiecarei bănci, dragii mei, dacă nu știați, este să facă banul gros apoi să se închidă, să dea faliment, etc.

Așadar care este cea mai sigură metodă de a prezerva măcar valoarea a ceea ce câștigăm dacă nu a o înmulți? Răspunsul vine: AURUL. Este întotdeauna o valoare. Bancnotele se pot schimba, după mulți ani pot să nu mai valoreze nimic sau poate doar 1-2% ca vechituri. Aurul însă, bine-păstrat, îl poți deține și când umblii cocoșat la 70-80-90 de ani, și va avea aceeași valoare dacă nu cumva mai mult.

Prețul aurului este în trend crescător dacă este să te uiți pe BNR. Poate crește lent însă o face sigur.

Argintul este iarăși un metal prețios care în perioada următoare se anunță a fi la mare căutare deoarece va fi folosit în industria utilajelor și mașinilor electrice. Unele componente ale acestora nu pot fi realizate decât cu argint. Așa că valoarea acestuia crește. Chiar dacă are perioade de fluctuație, care uneori pot fi luni, trimestre sau chiar ani, pe termen lung – crește.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank