Au apărut și vor tot apărea tot felul de criptomonede. Pe această temă am mai vorbit. Unele s-au mai consolidat în sensul că s-au făcut mai remarcate și mai cunoscute. Acest lucru datorându-se poate și faptului că sunt vechi pe piață.

În ce criptomonedă să investești?

Să vedem…Bitcoinu-ul a crescut imens de mult iar cei care au băgat 100 EUR acum câțiva ani și i-au scos când erau 200 EUR acum se trag de păr și își bagă ghiara în gât. Litecoin-ul și Etherm-ul sunt iarăși cunoscute.

XRP este iar cunoscut și are o valoare mai mult decât accesibilă oricui vrea să investească în criptomonede. Sub 1 EUR. Cei drept achiziția minimă trebuie să fie de minim 20 XRP parcă. Sau așa era.

Dar, și aici este un mare DAR. Voi v-ați gândit de ce XRP nu mai este tradable, nu mai este comercializabilă? Nu o mai poți vinde sau schimba? Ați observat măcar chestia aceasta? Sau dacă ați observat-o ia-ți acordat atenție? V-ați întrebat de ce?

Ce se întâmplă în spatele scenei cu singura monedă care este destul de ieftină și veche (relativ vorbind) și pe care nu o mai poți vinde pentru EUR.

Mai gândiți-vă. Vă las ca temă pentru acasă această problemă. De ce XRP (aka Ripple) nu mai e tradable și ca indiciu vă dau și informația că prețul ei a crescut într-o singură zi din zilele trecute cu peste 50%. Gândiți-vă, gâniți-vă și iar gândiți-vă!

Și ca să fiu băiat bun așa cum îmi stă bine și cum îmi stă în fire vă dau și răspunsul la întrebarea din titlul articolului…INVESTEȘTE ÎN RIPPLE – adică în XRP! Nu sunt scumpe deloc în momentul de față și la data care scriu, adică, 1 feb. 2021 – 0,34 EUR. Va trebui să cumperi cel puțin 20. Aceasta însemnând o cheltuială de 6,8 EUR. Ceea ce poți rupe din buzunar, că nu e mult. Un pachet două de țigări.

Acestei monede peste vreo cinci ani îi previzionez o creștere exponențială fenomenală care poate întrece Bitcoin. Și dacă nu cumva va deveni moneda principală în care se vor putea face plăți online pentru produse reale, fizice, bunuri, fie ele digitale sau materiale. XRP.