Am testat zilele acestea două furnizoare de content AI. Și anume Article Forge și copymatic.

Am avut niște bani de investit în blog și pur și simplu am făcut treaba asta.

Chestia nu e chiar așa de simplă precum ar părea. Pe Article Forge contentul creat de Inteligența Artificială este în limba engleză. 1.

2 ar fi faptul că nu înțelegi mai nimic din ce scrie. Adică, paragrafele nu se leagă, și nici frazele nu prea. Frazele nu se leagă și nu au o logică. Sunt pur și simplu așezate alandala. Mai rar întâlnești câte un paragraf care să aibă pur și simplu o idee clară de la cap la coadă.

Așa că este de muncă. Trebuie să prelucrezi ideeile, frazele, textul tot. În afară de faptul că trebuie să-l traduci, mai trebuie și să-l faci în așa fel încât ca lumea să înțeleagă.

Partea bună, utilitatea constă faptul că îți oferă idei. Și nu doar idei de titluri, ci mai scapă și câteva idei de părți de propoziție sau fraze. Este pentru prima oară când folosesc un astfel de soft și este cu adevărat util pentru că ai material. Chiar dacă este mult de prelucrat, ai de muncă.

Am renunțat la abonament, am vrut doar să testez ce se poate face cu un o astfel de jucărie.

Cu copymatic treaba stă ceva mai bine și în același timp și ceva mai rău. Ceva mai bine pentru că scrie și în limba română și oferă variante de text pe care le poți alege. Ceva mai rău pentru că aproape nimic nu se leagă. Trebuie să distingi ici colo câte o frază, cât de cât inteligibilă, din care să extragi o idee, pe care să o prelucrezi și să o dezvolți.

Acestea sunt principalele concluzii pe care le-am tras. Nu o să mai folosesc deocamdată acest gen de a-mi face contentul. Pentru că este scump, și pentru că nu merită deoarece articolele sunt scrise ca matematic. Mașinal.

Sunt idei bune în ele. În special în pentru articolele care necesită instrucțiuni. Însă dacă vrei să scrii un articol despre o opinie personală, mai ales pe RO, nu prea ai cum.

Iată aici, aici și aici ce am făcut cu Article Forge în principal. Rețineți că acest soft nu compune articole decât în limba engleză. Tu trebuie să le traduci, tu trebuie să le recompui, și așa mai departe. E muncă de prelucrat.

În caz că vrei să încerci fă-ți cont aici pe Article Forge și aici pe copymatic.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank