Nu cred că femeia perfectă ar trebui să aibă 90/60/90 neapărat. Este important să fie pe gustul celui care o vrea. Este importantă o chimie, o potrivire. La fel ca într-un puzzle, dacă piesele se potrivesc, merg împreună. Te poți înțelege cu femeia perfectă în gând și din priviri, fără să fie nevoie de vorbe.

Imaginea femeii perfecte? Am zi că nu există deși s-ar putea ca ea să existe. Unii spun că ea trebuie să fie curvă în pat, gospodină în bucătărie, și regină în ospeție. Cam asta ar fi imaginea femeii perfecte în general, pentru unii. Și s-ar putea ca să fie valabil, să meargă pentru unii și pentru alții nu. Depinde.

Femeia perfectă trece peste greutăți cu demnitate, are suflet bun, și știe să recunoască un bărbat. Nu suntem decât niște oameni. Însă avem suflete, iar femeia perfectă este sufletul tău pereche. Cred în suflete pereche, și ea e femeia perfectă. Și cred ca să fim și realiști, femeia perfectă este cea pe care reușești să o ții lângă tine toată viața, pentru care te lupți zi de zi și mereu, să o ai lângă tine, cum poți și cum știi.

Uite, Emanuela, este o femeie perfectă 🙂


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank