Mai țineți minte când la decernarea premiilor Will Smith ia f**** o palmă prezentatorului? Motivul era faptul că acesta se luase de soția lui. Se pare că Smith nu a luat în calcul gluma prezentatorului, l-a luat prin surprindere și nu a putut avea o reacție verbală, ci l-a pocnit pur și simplu fratele lui de culoare.

Scandalul este încă mediatizat și mama actorului spune că Will a pălmuit o lume întreagă, metaforic vorbind, bineînțeles. Treaba e că, ca actor de comedie, și mai ales la nivelul său, trebuie să știi de glumă până la Dumnezeu și înapoi, și să fii pregătit tot timpul să i-o întorci verbal adversarului. El însă s-a manifestat pe alt plan, ceea ce va duce probabil la declinul actorului, care la drept vorbind ne-a făcut să râdem în multe comedii, cu gura până la urechi.

Faza este că se poate întâmpla oricui, adică să ai o reacție de genul ăsta, când ești luat prin surprindere, că doar ești om, apoi să fii supus oprobiului public tot restul zilelor . Poate a fost provocat intenționat pentru a i se denigra imaginea, se mai practică.

blank

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank