Chiar dacă uneori vremea nu ne permite sau abonamentul este prea scump la sală. Sau la sală vin tot felul de puști „jegoși”. De bani gata, gata să arate bine pentru nu știu ce fufiță. Aia oricum și-o trage cu vreun jegos de-adevăratelea dar care o are mare și e bun la pat…e bine să facem  sport.

Trecând peste introducerea aceasta nu prea subtilă dar care îți izbește realitatea în față, e bine să faci sport. Repet, e bine să faci sport.

În afară de faptul că nu te îngrași niciodată îți pune sângele în mișcare, reglează metabolismul și întărește imunitatea. Plus o stare de bine. Este știut faptul că un sport practicat regulat mărește nivelul unui anumit hormon din corp responsabil cu fericirea.

Iar când ești fericit se vede pe chip.

Ceea ce propun eu astăzi pentru voi se numește o În formă în 30 de zile. Este o aplicație pe care o găsești pe Google Play. Pare-mi-se și în App Store pentru iPhone-iști.

Această aplicație oferă exerciții diferite care te mențin în formă și pe care le poți practica în cameră la tine sau pe unde mai ești. Este o aplicație gratuită pe Google Play și este una dintre preferatele mele. Este cea mai bună din domeniul ei aș putea spune. Încearc-o!

Există exerciții pentru începători, medii și avansați. Îți alegi pe cele care crezi că ți se potrivesc cel mai bine.

Nu o să regreți. Nu te aștepta ca după o săptămână să arăți ca nu știu ce vedetă de pe la Hollywood. Este în principal pentru a arăta bine și pentru a te simți bine.

AICI găsești aplicația. Baftă!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank